Massor av nytt har kommit till butiken!!

Åhhh det har kommit så mycket nytt till butiken under veckan!
Vi har fått in: Inkidos nya papper, som bara är sååå snygga!
Vi har även fått in: 3d-lack, blommor, brads, gameboard (chipboards i form av hjärtan och blommor), nya album, bracketalbum, nya flossfärger, filefolders, embossingfönar och massa annat!

I morgon lördag har vi öppet som vanligt kl. 11.00-15.00
Välkomna!

   

Inkidostämplar

Jag har provat några nya stämplar från Inkido. De är verkligen fina och roliga att stämpla med tycker jag!

image151

Stämplarna kommer från Inkido. Blomstämpeln i mitten tillhör den nya kollektionen.
Det blommiga pappret kommer från Making Memories. Pappret är mönstrat på båda sidorna, så till det här kortet har jag använt både bak- och framsidan på pappret. Det randiga pappret kommer från Creative Imaginations. Även det är mönstrat på båda sidorna.

  
1. Det vackra, blommiga pappret kommer från Websters Pages. Det grönskimrande kortet kommer från Inkido. Stämplarna kommer även de från Inkido. Den stora, härliga stämpeln med rosorna tillhör den nya kollektionen.
2. På det här kortet har jag stämplat bakgrunden med en av Inkidos nya stämplar. Blomrankan i förgrunden är också den gjord med en av de nya Inkidostämplarna. // Ann
Nyponros

image148  

Ny stämpel med nyponros samt nya brads. Det har kommit massor av nya färger, både metallic och matta. Jag har skrivit texten för hand.

//Camilla

Avtackningskort av Pernilla

Jag fick i uppdrag att göra ett kort till en chef som skulle tackas av på vårt jobb och gå i pension... Alltid lika svårt att komma på ngt bra till sådana tillfällen tycker jag... dessutom skulle de få plats över 120 namn i det (!) Så här blev det!! Jag är riktigt nöjd och det blev även mottagaren!
Klicka på de mindre bilderna så blir de större!

image145      

Kortet är ett 3-viks kort från Inkido i mörkgrönmetallic. Blomman är utstansad (Revolution-die)i guldmetallic-papper i samma serie från Inkido. Det blommiga pappret är Melissa Frances. Bokstäverna är från ett clearstamps- alfabet.  //Pernilla

RSS 2.0