Presentation av vårt Designteam!

Nu är det hög tid att presentera våra DT!

image92 MALIN K

Jag heter Malin Karmteg o är 36 år. Jag jobbar heltid som säljare, har familj och barn. Jag har alltid varit intresserad av färg o form. Jag älskar inredning o 'vackra saker'. Hösten 2005 så började jag göra kort. Min väninna Camilla B, introducerade mig i denna hobby vilket jag är jätteglad över. Detta var en hobby som passade mig jättebra, man kan sätta sig lite när man får lust o pyssla.
Det tar inte så lång tid att göra ett kort, man ser snabbt resultat. Jag är snabb o otålig nämligen :-) Sedan Januari 2007 har jag ingått i Formats designteam, det är verkligen sååå inspirerande att få tillverka kort med Format/Inkidos stämplar och material. Det finns så mycket fint i deras sortiment och jag gillar verkligen deras 'stil' på stämplar o annat. image91 PERNILLA

Jag heter Pernilla och är 29 år och bor strax utanför Gbg med min sambo. Jag har alltid älskat att pyssla med allt möjligt. Jag började stämpla och göra kort för 10 år sedan då jag "upptäckte" denna underbara hobby på mässan "Hem & Hushåll" . Jag började handla en hel del stämpelsaker av Lise-Lotte (som då ägde Arkivet). Med tiden började jag hålla kurser och tyckte det var otroligt roligt!

Man har sett hur stämplingen har utvecklats till att från början varit mycket embossing, inte så mycket mönsterpapper till att färglägga motiv/figurer och göra "scrappade" kort med massa dekorationer. Nu har den ju även "korsats" med scrapbooking eftersom det finns så himla mycket fina papper och dekorationer nu att välja på i och med att det blivit allt större i Sverige. Minnesalbum o liknande har jag gjort för många år sedan... men scrappa började jag med på "riktigt" för ca 3 år sedan.

Jag håller en del kurser på Format och är DT sedan 2005, både kort och LO.  Mina kort kan vara allt från stilrena till lager på lager med enbart embossade motiv eller färglagda figurer med dekorationer. Mina LOs brukar ofta inte vara så mycket dekorationer på men jag jobbar på att få till olika utseenden på mina alster! Det är det som är tjusningen med denna hobby - man blir aldrig färdig!! image86 CAMILLA B

Jag heter Camilla Bröndum och är 36 år. Jag är gift och har två flickor och bor i Kungälv. Jag upptäckte scrapbookingen via min syster vintern 2004. Den julen fick jag ett startkit i julklapp av henne och på den vägen är det, jag blev fast från första stund.

Jag upptäckte ganska snart kortmakeriet och det tog till slut all min uppmärksamhet och numera stämplar jag bara med undantag för en och annan LO och lite alter. Jag stämplade länge i det tysta och inspirerades av alla fina alster i scrappiz galleri. Snart fick jag kontakt med likasinnade i min närhet och numera är vi ett relativt stort gäng som träffas 1-2 ggr i månaden. Jag blev DT för Pysselpassion och hösten 2007 fick jag DT-uppdrag även hos Inkido.

Jag har svårt att beskriva min stil eftersom jag ändrar mig i förhållande till vilka stämplar jag använder. I vissa fall gör jag ganska stilrena kort och ibland relativt dekorerade och "puttinuttiga" och jag älskar att matcha olika mönstrade papper. Jag använder nog ganska mycket färg men i lite mer dämpade toner.


ANN

Jag heter Ann och bor med min man, våra barn och vår hund i Göteborg. Jag köpte mina första stämplar och stämpeldynor av Lise-Lotte för ungefär sju år sedan. Det var två småstämplar och två Kaleidacolor regnbågsdynor. Jag hade inte en aning om vad jag skulle göra med dem, men dynorna var så fina att jag kände att jag var tvungen att ha dem! Jag gjorde några små kort, men det dröjde faktiskt ytterligare tre år innan jag var fast i pysselsvängen. Jag gör mest kort, men det händer att jag scrappar också. Jag älskar färger, så det är svårt att motstå alla fina scrappapper som finns! Mina kort kan bli mycket olika varandra. En del kort blir väldigt enkla, och en del kort blir lager-på-lagerkort med många olika dekorationer. Jag tycker att båda sorterna är lika roliga att göra.

Vi har dessutom två Gäst-DT:
Josefin Åkesson &
Linda Haraldsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0